woensdag 16 februari 2011

TegenStemWijzer - Reconstructie

Jaap van Eyck, Pieter Kuijpers en Dana Nechushtan hebben het initiatief opgevat met een drietal filmpjes de 'tegenstemwijzer' vandaag te lanceren. De filmmakers, die op persoonlijke titel zeggen te opereren, willen de traditione CDA en VVD-kiezer een alternatief aanbieden voor hun politieke voorkeur.

Door in de software van www.kieskompas.nl & www.stemwijzer.nl simpel weg het CDA en de VVD te schrappen, zou u op een ander alternatief voor deze partijen moeten uitkomen. De aangepaste software is te bedienen via de website: www.tegenstemwijzer.nl

 Of de cineasten zich realiseren dat veel CDA kiezers juist PVVstemden vanwege haar extreme opvattingen in vergelijking met het CDA, en de VVD uiteindelijk de heer Wilders heeft voort gebracht is de vraag. De aandacht die de heer Wilders hiermee zojuist opzichzelf weet te vestigen in WNL lijkt hun doel voorbij schieten.

Hieronder 1 filmpje van Pieter Kuijpers, voor meer zie www.tegenstemwijzer.nl


 

Een feit staat als een paal boven water, met 18miljard aan bezuinigingen, een cartoonrel en spontane initiatieven te schrappen in de gevestigde politieke orde.., zijn zelfs de eerstekamerverkiezingen plotsklaps interessant.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten